Bústia de comentaris, suggeriments i felicitacions

Esperam que la vostra visita a la pàgina web de l'Oficina de Suport a la Recerca haurà estat profitosa; no obstant això, i amb la finalitat de millorar en tot allò que sigui possible, serà ben rebut qualsevol suggeriment que pugueu fer-nos arribar a través del formulari d'aquesta mateixa pàgina.

A més, us informam que teniu altres medis disponibles per fer-nos arribar les vostres queixes i suggeriments descrits al procés "Gestió i revisió de queixes i suggeriments" (OSR-SGQ-QIS) de l'Oficina.

Formulari de contacte

Faci clic a la imatge per obtenir el text
*
(*) Els camps marcats són obligatoris

 

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informam que les dades recollides seran incloses en un o més fitxers gestionats per la UIB, la finalitat dels quals és gestionar la vostra sol·licitud. Les dades sol·licitades són necessàries per complir amb l'esmentada finalitat i, per tant, el fet de no obtenir-les impedeix aconseguir-la.
La UIB és la responsable del tractament de les dades i com a tal us garanteix els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició quant a les dades facilitades, per exercir els quals us heu d'adreçar per escrit a: Universitat de les Illes Balears, Secretaria General, a l'atenció del responsable de seguretat, cra. de Valldemossa, km 7,5, 07122 Palma (Illes Balears). De la mateixa manera, la UIB es compromet a respectar la confidencialitat de les vostres dades i a utilitzar-les d'acord amb la finalitat dels fitxers.